"من زندهام" در اصفهان رکورد زد
امسال «من زندهام» نوشته معصومه آباد یکی از پرفروشترین کتابها در کل کشور بوده که در این میان کتابفروشی کتابشهر شعبه نجف آباد رکورد بی سابقهای در فروش این کتاب رقم زد...
"من زندهام" در اصفهان رکورد زد
امسال «من زندهام» نوشته معصومه آباد یکی از پرفروشترین کتابها در کل کشور بوده که در این میان کتابفروشی کتابشهر شعبه نجف آباد رکورد بی سابقهای در فروش این کتاب رقم زد...
صدای تلاوت قرآن کریم از مناره های مسجد فضا را پر کرده بود
کارتن های کتاب را درب ورودی مسجد گذاشتیم. قفسه های کتاب را هم جلوی ورودی مسجد چیدیم.
نزدیکی های سال جدید است؛ اگر بوی بهاری که نزدیک بود به مشاممان نمی رسید، از رفت و آمد مردم و شلوغی خیابان ها می شد آمدن عید را حس کرد...
بار دیگر برنامه ها را مرور کردم ...
تلاوت قرآن کریم، پخش کلیپ کتاب من زنده ام، معرفی مرکز نون والقلم، رونمایی از کتابهای تازه نشر موسسه شهید کاظمی و ...
بچه شغول چیدن صندلی ها بودند؛ دوربین ها و دی تاشو هم که آماده شد؛ کتاب هایی که قراربود از آن ها رونمایی شود را در قفسه چیدم و پرده آبی رنگ را روی آن ها کشیدم؛ دیگر خیالم از بیشتر چیزها راحت شده بود...
هوالعلیم
هوا، این روزها قبل از عید ابری است بوی شب بوها با بوی نم یا شاید هم بوی غربت فاطمیه در هم آمیخته است. تکاپوی مردم برای خرید مایحتاج آخر سال به چشم می آید، حتی مدعوین ما هم برای جلسه تحویل جوایز با نایلونهای خرید وارد میشدند. فضای کتابشهر که روزهای قبل خلوت تر و بزرگتر به نظر میرسید امروز با این همه مهمان که به همراه خانواده برای جلسه آمده بودند کوچکتر و صمیمیتر شده بود.
فروش 3 هزار نسخهای "من زنده ام به همت سفیران کتابشهر"
امسال "من زنده ام" نوشته معصومه آباد یکی از پرفروش ترین کتابها در کل کشور بوده که در این میان کتابفروشی کتابشهر شعبه نجف آباد رکورد بی سابقه ای در فروش این کتاب رقم زد.
به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی کتابشهر نجف آباد، کتاب ارزشمند «من زنده ام» نوشته معصومه آباد، به همت سفیران فرهنگی کتابشهر در نجف آباد و امام جمعه این شهر رکورد فروش سه هزار نسخه ای در سال 93 را کسب کرد.
http://www.yjc.ir/fa/news/
باشگاه خبرنگاران (بزرگترین خبرگزاری فارسی زبان دنیا)
برندگان مسابقه بزرگ کتابخوانی من زنده ام
(سلسله مسابقات کتابخوانی سبک زندگی)
شهرستان نجف آباد
صدای تلاوت قرآنکریم از منارههای مسجد، فضا را معطر کرده است...
بچهها کارتنهای کتاب و قفسهها را کنار درب ورودی مسجد جامع میگذارند و شروع به چیدن قفسههای کتاب جلوی درب ورودی میکنند.
نزدیکیهای سال جدید است؛ اگر کسی بوی بهار را از شکوفههای درختان حس نکند از رفت و آمد مردم و شلوغی خیابانها قطعا آمدن عید را حس خواهد کرد.
مشغول چیدن کتابها میشویم. تمام که میشود، دو نفر از بچهها کنار قفسهها میایستند تا کتاب خانواده را معرفی کنند (کتاب خانواده کتابی است که حاصل بیش از صد سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع خانوادهها میباشد و نگرشی نو است به جایگاه زن و مرد در خانواده؛ همچنین الگویی است جامع و وصف نشدنی از خانواده اسلامی).
«خانواده» ماحصل کار روی بیش از یکصد سخنرانی در جلسات خطبهخوانی عقد، نشست اندیشههای راهبردی با موضوع زن و خانواده، دیدار مداحان در سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) و جلسات با بانوان نخبه است. این کتاب در سبکی نو ارائه شده است بهنام: «ساخت یک جلسۀ مطوَّل مَطوی در محضر مقام معظم رهبری».
سومین جلسه حلقه ویراستاری روز پنج شنبه مورخ 93/12/21 در مرکز نون والقلم تشکیل شد. در این جلسه ضمن مرور نکات قبلی سعی شد تا بعضی از متن های ویرایش شده نیز بررسی شود. بنا به نظر اعضای حلقه، تصمیم بر آن شد تا ابتدا به مرور نکات ویرایش صوری پرداخته شود و پس از آن به سراغ ویرایش زبانی برویم. زیرا بعد از مبانی ویرایش، ویرایش صوری از پایه های اصلی ویراستاری است.
رمان «خط تماس» با حضور جمعی از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در خبرگزاری فارس رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، آئین رونمایی از رمان «خط تماس» با حضور سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور،سردار حق طلب رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس،مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات مقاومت حوزه هنری، سردار علی ناظری مدیرمسئول انتشارات فاتحان، محمد رضا بایرامی و جمعی از نویسندگان، حمید خلیلی مدیر موسسه شهید کاظمی، همرزمان و خانواده شهید احمد کاظمی در سالن همایشهای خبرگزاری فارس برگزار شد.
* خط تماس» جزو کتب خواندنی و شیرین است و باید ورق ورق
«خط تماس» را باید طلا گرفت...
ترشحات احساس بر تارک قلم
سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست در شعر من حقیقت یک ماجرا کم است
مدتها این سوالها ذهنم را مشغول کرده بود که آیا اساساً فیالبداهه و بی منبع الهام میتوان شاعر یا نویسنده شد؟ یا باید یک «درد» یا «دغدغۀ ذهنی» باشد که عامل اصلی تراوش کلام موزون یا نثر سحرانگیز از قلم شاعر و نویسنده بشود؟ رگههای نویسندگی چطور در سنگ بنای برخی قوی و پررنگ و جاندار و در برخی دیگر بیرنگ و بی رمق است و چقدر از این تفاوت، ذاتی و چه قدر اکتسابی است؟ چرا کلام شاعران سوختهدل یا نویسندگان دردکشیده حس و حال دیگری دارد؟ آیا این یک برداشت ذهنی است یا دریافتی واقعی؟
درختی که سکوی پرواز شد...
نقدی بر رمان" ترکه های درخت آلبالویی" نوشته اکبر خلیلی
قبل از هر چیز باید از متخصصین فن در حوزه نقد داستان عذرخواهی کنم.قبلا اعلام کنم که حقیر در قامت یک خواننده ی عادی و نه متخصص به نقد داستان پرداخته است چرا که نقد تخصصی نیازمند بررسی موشکافانه ی پیرنگ،ساختار داستان،شخصیتها،پرداختها،روابط علی و معلولی میان حوادث داستان و...است. لذا امید است این وجیزه حمل بر به جا نیاوردن آداب نزد اهالی فن قرار نگیرد...
کتاب خوانی، یک کار شیرین
گام اول: با چشم دیگری نبینیم!
ما خیلی وقت ها بر اساس«ذهنیت ها» تصمیم میگیریم و یا عمل میکنیم. ذهنیت آن چیزی است که دیگران در ما ایجاد کرده اند.این دیگران میتواند خانواده، هم مدرسه ای،هم کلاسی،هم محله ای، همسایه، تلویزیون و ... باشد. ذهنیت یعنی اینکه بر اساس حرف دیگران تصمیمی میگیریم و از چیزی خوشمان میآید و از چیز دیگری بدمان میآید بدون آنکه درباره آن اطلاعاتی به دست آوریم و یا خودمان تجربه کرده باشیم. راستش درباره کتاب و کتاب خوانی هم خیلی از ما ها بر اساس ذهنیت ها رفتار میکنیم. شاید شما هم این جملات را از دیگران زیاد شنیده اید:«مطالعه کتاب کاری کسل کننده است»،«آخه اصلا کتاب خوندن چه فایده ای دارد؟!»، «کتاب خوندی شد برای ما نان و آب»،«کتاب خواندن خیلی حوصله میخواهد»و .... ذهنیت منفی درباره کتاب و کتاب خوانی زیاد است.گام اول برای دوستی با کتاب، اصلاح این ذهنیت هاست. این ذهنیت ها و این حرف ها را کنار بگذارید.وارد گود شوید.بسم الله.این شما و این کتاب.کتاب بخوانید.همین.بعد شما خواهید بود که ذهنیت های درستی درباره کتاب به دیگران خواهید داد. بله ، به جای اینکه با چشم دیگری ببینیم،با چشم خودمان ببینیم.مگه چشم خودمان چه عیبی دارد؟!
دومین حلقه ویراستاری روز پنج شنبه مورخ 93/12/7 در مرکز نون والقلم تشکیل شد. هدف این جلسه نیز مرور نکات ویرایشی بود و بیشتر اعضا به دنبال ویرایش صوری بودند. تاریخچه ویرایش در ایران برای اعضای حلقه بیان و هم چنین فرق ویراستاری کردن با ویراستار شدن نیز گفته شد. در این جلسه سیر مطالعاتی ویرایش با کتاب هایی چون: راهنمای ویراستاری و درست نویسی، فرهنگ درست نویسی سخن و ... برای اعضا معرفی شد.